endurancewedstrijd

Dutch Endurance Festival            

We willen graag ruiters die nog niet internationaal starten de mogelijkheid geven om te starten op een internationale wedstrijd om er aan te kunnen proeven en hierdoor misschien de overstap willen gaan maken naar het internationale circuit, of om je novice kwalificatie te behalen.

Startlocatie:       

KNHS-centrum

De Beek 125

3852 PL Ermelo

 

Datum: 11 mei 2019

 

Afstanden:           

  • CEN Klasse 2 
  • CEN Klasse 3 85 km.

 

Terrein:                

Overwegend brede zandpaden met op enkele plekken iets muller zand. Op een aantal plekken is het terrein glooiend. Afwisselend door loof- en naaldbos, heidevelden en begrazingsgebieden. Groomplaatsen zijn goed bereikbaar. Vetgate is op het startterein. Op de vetgate en finish is spons- en drinkwater aanwezig. Hoefbeslag is niet noodzakelijk maar wordt wel aanbevolen.

 

Deelnamegeld bij inschrijving voor 28 april:                                       

  • Klasse 2 € 45,00                                                                                  
  • Klasse 3 € 60,00                                    

 

Deelnamegeld bij inschrijving vanaf 28 april:    

  • Klasse 2 € 55,00
  • Klasse 3 € 70,00

 

Bij afmelden voor de sluitingsdatum van 28 april dient het inschrijfgeld van € 10,- te worden voldaan. Bij afmelden na de sluitingsdatum is het gehele deelnamebedrag verschuldigd! 

Deelnamegeld overmaken op IBAN NL65 RABO 0302 6258 87 tnv Stichting Endurancesport onder vermelding van naam deelnemer, wedstrijd(datum) en klasse. Indien wij (bij niet nakomen van de betalingsverplichting) een factuur moeten sturen, brengen wij  € 7,50 administratiekosten in rekening.

 

Overnachten:       

Er kan overnacht worden op het wedstrijdterrein. Kijk voor overnachtingsmogelijkheden op www.endurancesport.nl

 

Bijzonderheden:

Boekjes en kaarten worden niet per post verstuurd. Iedere deelnemer kan de boekjes downloaden via de website. Om te starten in de impulsrubriek moet men lid zijn van de KNHS. Vetkaarten kunnen na de prijsuitreiking afgehaald worden. Wij sturen geen vetkaarten na!