endurancewedstrijd

De 1e editie van de PowerHorse EnduranceCup was een groot succes, en de wisselbeker is gewonnen door Nanette ter Steege!

 

In 2017 komt er nog een wedstrijd bij! Endurance de Holterberg maakt nu ook deel uit van deze geweldige Cup. Dus kun je starten op 6 wedstrijden om mee te dingen naar de PowerHorse EnduranceCup.

 

Waar gaat het om bij deze Cup?

 

Het doel is dat je door het seizoen heen zoveel mogelijk punten verzameld met je paard (hetzelfde paard dus), je krijgt in iedere klasse punten (zie overzicht) dus je hoeft je niet te beperken tot 1 klasse.

De 3 beste resultaten tellen, dus als je een keer een minder resultaat hebt kun je dit wegstrepen.

Zo kun je het seizoen op een verantwoorde manier opbouwen en hou je je paard heel.

En dat is wel het belangrijkste doel van deze Cup, je paard heel houden en op een verantwoorde manier resultaat halen.

 

Dankzij onze geweldige sponsoren zijn we in staat om dit aan het eind van het seizoen ook te kunnen belonen met prachtige prijzen!

 

Je hoeft je niet op te geven voor deze Cup en je hoeft daar ook niet voor te betalen, wat je wel moet doen is minimaal 3x starten op een van de PowerHorse EnduranceCup wedstrijden. Doe je vaker mee dan maak je uiteraard meer kans! Of als je het helemaal optimaal wilt doen dan start je met 2 verschillende paarden 3 van de wedstrijden en verdubbel je je kansen.

 

Op endurancewedstrijd.nl komt de puntentelling te staan, zo kun je zelf bijhouden hoeveel punten je hebt door het seizoen heen.

 

Aan het einde van het jaar worden de resultaten weer bij elkaar opgeteld en kunnen we de Cup uit gaan reiken, dit doen we uiteraard bij een PowerHorse vestiging.